Wijnreis Portugal

Wijnreis naar het gastronomische Portugal

Brug Wijnreis Porto

Porto

Tijdens de wijnreis naar Portugal, kunnen we een paar dagen ertussen uit naar Porto en de Douro-vallei, waar de druiven groeien voor de Port en de Douro-wijnen en wegdromen in een van de portkelders…. Wist u trouwens al dat er tegenwoordig fantastische stille wijnen uit deze streek komen?

Kijk  op www.PortoWineTours.com voor het hele verhaal!

Algarve
Wijnreis Algarve

Reizen naar de Algarve

De Algarve staat bekend om zijn prachtige stranden. Dit kunnen we op deze wijnreis combineren met bezoek aan zowel oude als als moderne wijngaarden, authentieke portugese maaltijden én……

Of geniet u liever van een 5-sterren Deluxe resort, met een wilderness-trip met buggies en een michelin diner?

Roep maar en ik organiseer  het. Als lang-weekend of midweek, of als onderdeel van uw overwinteringsperiode.

info Wijnreis op Chateau voor Buren

Wijnmarkt Chateau voor Buren

Alentejo

De Alentejo heeft het stokje over genomen van de Laguedoc als zijnde kraamkamer van de nieuwe klassieke wijnen. Met 248 authentieke Portugese druivensoorten is dit een streek om op deze wijnreis te ontdekken. Doen we dat eens samen?

Bairrada

De Bairrada, in juli van dit jaar door Decanter uitgeroepen tot een van de meest ondergewaardeerde wijnstreken van de wereld en onderwerp van een voorpaginaartikel in het gerenommeerde blad Perswijn. Thuishaven van de Baga druif, waar zowel rode wijnen worden gemaakt die je met mes en vork moet drinken, als vrolijke en frivole bubbelwijnen. Place to be!

Interesse in een wijnreizen, een uitgebreide portproeverij in het najaar bij je thuis of zal ik je zomaar een keer iets leuks laten proeven?

Laat het me weten!

Een gedachte over “Wijnreis Portugal

  1. Pingback: Wijnreis | Eerlick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *