About EERLICK over wijn

eerlick over wijn cloud
En wie is Eerlick dan?

EERLICK over wijn is groot geworden en opgeleid in de Horeca en in de wijn. Van de zalen tot sommelier in een sterrenrestaurant. Restaurateur en daarna organisator van kleine proeverijen bij mensen thuis, tot wel 50 in de week. Ik weet van wijn, eten drinken en genieten en wil dat graag doorgeven.

Ik hou van het persoonlijke contact en van eerlijkheid. Je mag zelf weten wat je lekker vind en als je dat nog niet weet, help ik je daar graag bij. Laat je niet in de luren leggen door mooie praatjes. Ik help in de retail, voor importeurs en wijnzaken, op beurzen en evenementen in binnen en buitenland. Het maakt mij dan niet uit of het over proeverijen, marketing, standbemanning, presentaties of welk ander facet van wijn het dan gaat.

Als jurylid bij diverse internationale wijncompetities, kom ik regelmatig wijnhelden, sommeliers, wijnmakers en andere guru’s tegen en wissel informatie met ze uit. Met trots geef ik ook WSET wijncursussen door het hele land en organiseer een aantal maal per jaar wijnreizen naar Portugal.

Kan ik iets voor je doen? Laat het me maar weten.

Foto Eric van Basten, EERLICK over wijn | Porto Wine Tours
EERLICK  over wijn
Eric van Basten
Kerseboom 23
4101 VM Culemborg

icon mail Info@eerlick.nl
icon tel +31 (0)6 2866 4366
icon twitter @eerlickst
icon FB Facebook.com/Eerlick

Bank:
NL34 INGB 0005 3591 43
T.n.v. E Y W van Basten
Kvk 60955767
BTW NL001897447B94

Algemene voorwaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *