Koop Lokaal in Culemborg 2022!

Koop Lokaal CulemborgKoopLokaalCulemborg logo

Ik ben dolblij met het initiatief van Koop Lokaal Culemborg. Normaal gesproken ben ik in het wijnadvies en educatie werkzaam, maar nu dit er voorlopig niet inzit, wil ik jullie graag verwennen met een aantal wijnen die ik vaak daarvoor gebruik. Portugal is een van de wijnlanden waar ik dol op ben omdat veel type wijnen en bereidingen daar voorkomen.

Bestel onderaan of via telefoon/whatsapp en ik kom het gratis brengen in Culemborg, Beusichem of Buren, of kom het halen: Betaling via tikkie of betaalverzoek.

Ga direct naar alle wijnen.


Lekker hartverwarmend!
Fine white port – Quinta seara d’Ordens + 1 liter Indian Tonic + 1 citoen/limoen
Portonic in PortugalPortonic doe-het-zelf pakket!
(Zelf nog toevoegen: ijsklonten)

Porttonic is een goed bewaard geheim hoe ze in Portugal kunnen aperitieven.

Een heerlijke cocktail met een rijke rijpe smaak van de Witte port, een fris zuurtje van de limoen en een klein maar volwassen bittertje van de tonic. Deze drank heb ik al een aantal jaren succesvol laten proeven op Chateau voor Buren, een jaarlijks terugkerend wijnfestijn in onze buurgemeente Buren.

Bij ons thuis in Culemborg geldt inmiddels de regel: Niet meer dan 2 op een dag…

Bestel

Het is weer bijna voorjaar!
Quinta do Montinho,  Vinho Verde, Loureiro
q do montinho Vinho VerdeHelaas, Te laat! we zijn in afwachting van de 2021!

Vinho verde is niet alleen die goedkoopste smaakarme wijn van het onderste schap van de supermarkt. In dit noordelijkste wijngebied van Portugal maken ze de mooiste frisse wijnen. Doordat er hier 1000 tot 2000 mm regen per jaar valt (ter vergelijking: in Nederland gemiddeld 800…) rijpen de druiven erg langzaam en hebben dus de tijd om rijpe smaken te ontwikkelen.

Perfect bij klassieke witte asperges of een salade met de groene. Maar het hoeft niet altijd, want zijn volle smaak zorgt ervoor dat de wijn perfect past in dit jaargetijde als gewoon een lekker glas bij de virtuele borrel. Dat komt met name door de Loureiro-druif die toetsen van peer en nectar aan deze wijn meegeeft. Geen bubbeltje in deze wijn maar wel een mooie lange nasmaak.

Bestel

Borreltijd
Portas da Luz portas da luz algarve

Rode wijn uit de Algarve: Dichterbij komen we op het moment niet.

De wijn:

Een mooie volle rode wijn, zonder dat tie zwaar is. Druivenrassen: Touriga National (Portugal’s nationale trots) en de kruidige syrah druif. Heerlijk rustig drinken bij de borrel, BBQ of voor de buis. Dit zijn de smaken waar Portugal de wijnwereld mee gaat veroveren: Donkere rijpe fruittonen, zacht en soepel maar toch met zijn eigen karakter. koop en proef ‘m om te begrijpen wat ik bedoel.

Bestel 

Voorraad is beperkt: Zolang de voorraad strekt: op = op
Levering alleen aan 18+, maar dat spreekt voor zich !nix18
Andere wijnen en ports ook beschikbaar: bel of app 06-28664366 voor info of klik even HIER


Bestel
Uw keuze:

(vereist)

Koop, koop, koop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *